Kristalhelder water aan de voordeur

SipWell, de bekende leverancier van “kristalhelder water aan de voordeur”, heeft een goede partner gevonden in CityDepot voor de levering van water en waterkoelers bij bedrijven en gezinnen. De samenwerking is van start gegaan in Gent, Antwerpen, Brugge en Luik, maar wordt binnenkort uitgebreid naar Brussel en (hopelijk) andere steden.

“Het wordt steeds moeilijker voor ons om met onze grote vrachtwagens in de binnensteden te rijden”, aldus Logistiek Directeur Oliver Serruys van SipWell. “Die binnensteden zijn het werkterrein bij uitstek van CityDepot. Voor de last mile biedt het bedrijf een onklopbare service aan. Het feit dat CityDepot transporten organiseert met milieuvriendelijke voertuigen, spreekt ons zeer aan. Op die manier wapenen we ons ook tegen de strenge euro-normen die lokale besturen opleggen aan goederenvervoer. CityDepot maakt moeilijk toegankelijke plekken makkelijker bereikbaar.”

SipWell en CityDepot zijn niet enkel partners in business, maar hebben ook een sterke ideologische verwantschap. Het bedrijf uit Londerzeel draagt, net zoals wij, duurzaamheid hoog in het vaandel. De visie van SipWell luidt: “Wij geloven erin dat wij een bijdrage kunnen leveren aan het welzijn en de gezondheid van de mens en dit op een ecologisch verantwoorde manier.”